Aftermovie Technishow 2016

Op de TechniShow heeft Romias van dinsdag 15 t/m vrijdag 18 maart haar nieuwste innovaties gepresenteerd. Een van onze innovaties, onze Romias-MI, is naast genomineerd voor de Made in Holland Award ook winnaar van de Innovatie Award 2016. Om een impressie te geven van de beurs is hier de aftermovie!
De aftermovie hierboven geeft een goede impressie van onze beursdagen. We hebben veel bezoekers gehad en staan zelfs op de 7e plek van meeste bezoekers per vierkante meter van de gehele Technishow!

Zware jongen
Op de aftermovie zijn enkele robotcellen te zien in onze nieuwste huiststijl. De robotcel met een Fanuc R2000 handling robot staat inmiddels bij IHC Vremac Cylinders B.V. in Apeldoorn deze cel is onderdeel van een productie- en assemblagelijn en zorgt voor de toevoer van ruw materiaal voor de bewerkingsmachines en de toevoer van bewerkte materialen voor de assemblagelijn. De robot kan lasten tot 165kg oppakken en op tienden van een millimeter nauwkeurig plaatsen dankzij een speciaal ontwikkeld sensorsysteem in de grijper.

Dynamische barduo
Ons barduo “Hik en Simon” waren ook van de partij. Dit is de derde uitvoering van de barcel en bij de laatste versie is deze een complete redesign ondergaan. De cel van Hik en Simon is eenvoudig verplaatsbaar en beschikt over een zelf ontwikkelde automatische aanvoer van schone bekers en eveneens zelf ontwikkelde afvoer van lege flesjes. De gehele cel is ook in onze nieuwe huisstijl uitgevoerd en door middel van een touch-screen en een visionsysteem kan het bezoekerskaartje gescand en een drankkeuze gemaakt worden. De robotcel is zo opgezet dat wanneer Hik en/of Simon niet beschikbaar is voor een bardienst een van zijn collega’s het eenvoudig over kan nemen.

Compact10
Onze bekende Compact10 robotcel heeft ook een uiterlijke upgrade en een softwarematige upgrade gekregen. De robotcel wordt vanaf de technishow uitgevoerd in onze nieuwe huiststijl en wordt standaard geleverd met onze nieuwste award-winning Romias-MI besturing. Verder is de Compactserie uitgebreid om een standaard basis te kunnen beiden voor uiteenlopende projecten.

De Compactserie bestaat nu uit: – Compact10, 10 kg handlinggewicht.
– Compact20, 20 kg handlingsgewicht.
– Compact35, 35 kg handlingsgewicht.
– Compact50, 50 kg handlingsgewicht.
– Compact70, 70 kg handlingsgewicht.

De Compact10 Bij uitstek geschikt voor draaibanken en freesbanken met een hoge tafel omdat de robot op de kop hangt. Vanaf de Compact20 staat de robot op een met de hand verplaatsbare basis en kan hiermee praktisch elke machineklem ruim benaderd worden.

Share this post

De autonome revolutie binnen uw handbereik.

We komen graag in gesprek over
uw toekomst en rendement!