Continu in beweging - ook als iedereen al naar huis is

Interne logistieke automatiseringen met autonomous mobile robots (AMR) is een stap die velen nu nemen om op tijd klaar te zijn voor de toekomst

Romias Robotics is dé Europese partner voor het toepassen van OTTO Motors™ hard- en software oplossingen in interne logistieke vraagstukken.
Verhoog de productiviteit van uw fabriek zonder uw personeelsbestand te vergroten.

In combinatie met onze jarenlange ervaring in de productie-automatisering zijn we de ideale partner om uw bedrijfsprocessen efficiënter te maken.
Romias Robotics ondersteunt bedrijven bij de productie-automatisering van hun machines, veelal met inzet van industriële robots en AMR's, de nieuwe generatie AGV's. Naast ontwikkeling en realisatie van klantspecifieke automatiseringssystemen leveren we ook een standaard robotcel voor het laagdrempelig automatiseren van de kleinere machines. Romias Robotics verzorgt het gehele traject van consultancy en engineering tot aan de implementatie en oplevering.

OTTO 100

Kleine krachtpatser
met geïntegreerde lift

De OTTO 100 is de meest gebruikte AMR, geïntegreerde lift voor oppakken karren.

OTTO 600

Krachtig en efficiënt
voor smallere paden

De OTTO 600 is de jongste telg in de familie en maakt hiermee de AMR-vloot de veelzijdige in de industrie.

OTTO 1200

Ultieme alleskunner in materiaaltransport

NIEUW OTTO 1200 is met zijn kleine footprint in staat een  zware materialen snel en zeer veilig te verplaatsen.

OTTO 1500

Snelle geweldenaar voor zwaar materiaaltransport

De OTTO 1500 is zelfs met zijn hoge laadcapaciteit één van de snelste en veiligste AMR’s ter wereld.

OTTO LIFTER

Compleet autonoom in dynamische omgevingen

Maak de volgende stap voor uw smart warehouse. Veilige en betrouwbare autonome heftruck.

DIRECT EEN EXTRA PLOEG AAN HET WERK !

Benieuwd naar alle voordelen van de AMR?

Veiliger en slimmer

OTTO Motors verregaande voorspoed in techniek en software intelligentie zorgt ervoor dat de inzet van AMR u snel een voorsprong geeft op de rest. Zodra uw processen vragen om meer dan één voertuig dan zal u direct opvallen hoe innovatief de mobiele robots van OTTO zijn.

Neem eenvoudig de volgende stap in de toekomst


Want voor onze OTTO-systemen is geen aanpassing nodig aan de fabriekshal, waar hij moet navigeren. De OTTO robot analyseert de omgeving met zijn sensoren en maakt daarmee real-time beslissingen over de te nemen routes.

De integratie van OTTO autonome robot voertuigen is eenvoudig en schaalbaar. De software en Fleetmanager van OTTO™ geven u de vrijheid om elke volgende stap in uw automatiseringen te bepalen. Onze experts bieden verschillende oplossingen voor elke mate van complexiteit. Van simpele routes tussen bijvoorbeeld productie en meetkamer, tot aan volledige integratie met een Enterprise Resource Planning (ERP), Warehouse Management System (WMS) of Manufacturing Execution System (MES).

Ook kan de OTTO geïntegreerd worden in onze automatiseringen of kunnen wij assisteren bij de integratie van OTTO-systemen in uw geautomatiseerde processen.

De autonome revolutie binnen uw handbereik.

We komen graag in gesprek over
uw toekomst en rendement!