+31 (0)547 388 599

Te huur

Afgelopen jaar ging een video van deze geautomatiseerde barman behoorlijk viral, wat bij Romias Robotics voor nogal wat verbazing zorgde aangezien de beelden afkomstig waren uit 2015. De Bierbot is ondertussen volwassener geworden. Dumpert had deze video toentertijd online gezet en ging eens langs in Enter om de evolutie van de Bierbot van dichtbij te bewonderen. 

Boek ons exclusieve Barduo bij u op locatie!
Het inmiddels welbekende barduo wordt ook verhuurd. Dus heeft u binnenkort wat te vieren en bent u op zoek naar exclusiviteit om uw (bedrijfs)feest compleet te maken? Boek dan het Romias Barduo, dé high-tec oplossing om niet meer zelf uw drank in te hoeven schenken. Op het (gepersonaliseerde) bedieningspaneel maakt u de keuze voor uw drankje. Vervolgens haalt de robot het flesje uit de koelkast en schenkt hij het drankje voor u in. Op deze manier heeft u altijd het perfecte drankje. 

Informatie
Voor meer informatie en prijzen kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of +31 (0)547 388 599