Cobot automatische CNC machine belading voorzien van OnRobot grijper en ClampBooster klemoplossing

UniFlex cobot aan het werk met ClampBooster

Met de CLAMPBOOSTER op het UniFlex cobot-werkstation, wordt het laatste ontbrekende stukje van de puzzel voor volledige flexibele en universele automatisering ingevuld.

Met de CLAMPBOOSTER kunt u uw productieprocessen automatiseren zonder grote kosten. De aanschafkosten van een automatische bankschroef zijn zeer hoog, omdat u rekening moet houden met verschillende afmetingen en de voorziening van pneumatische of hydraulische voeding voor het opspannen van het werkstuk. Meestal betekent dit dat de machine volledig moet worden omgebouwd. De CLAMPBOOSTER lost dit probleem op.
Als uitbreiding op de UniFlex cobot kunt u met de CLAMPBOOSTER uw handbankschroeven blijven gebruiken, ongeacht de het merk, de machine. Hierdoor is uw cobot volledig flexibele inzetbaar.

Bekijk hieronder de unieke en compacte oplossing van de CLAMPBOOSTER.

GEÏNTERESSEERD IN EEN DEMONSTRATIE?

Met eigen ogen zien hoe eenvoudig en divers u met de UniFlex cobot oplossing de volgende stap in prestatieverbetering maakt? We laten het u graag zien in ons expeRience Center, direct gelegen aan de A1.

Het extra handje in de productie en de mogelijkheden die het voor de productieautomatisering binnen u bedrijf schept, hebben ook nog eens een hoge return on investment. De ROI bedraagt over het algemeen minder dan een jaar!   We laten u uiteraard zien wat mogelijke knelpunten zouden zijn en geven u concrete handvatten om de eerste stappen te zetten in het automatiseren van repeterende en/of zware werkzaamheden.

De UniFlex by Romias is een high-end cobot werkstation dat universeel en flexibel in uw fabriek te integreren is

Cobot automatische CNC machine belading voorzien van OnRobot grijper en ClampBooster klemoplossing

Share this post

De autonome revolutie binnen uw handbereik.

We komen graag in gesprek over
uw toekomst en rendement!