Frequently Asked Questions

Het implementeren van autonome mobiele robots, oftwel AMR, is verbazend eenvoudig. Waar de integratie van de eerdere AGV's automated guided vehicles, nog steeds maanden in beslag neemt en er vaak vele aanpassingen aan de fabrieksvloer moeten worden verzorgd, is de integratie van AMR mobiele robots in max een aantal weken af te ronden. Bekijk hier hoe snel een map aangemaakt kan worden

Onze automatiseringsoplossingen zijn voorzien van de meest betrouwbare en nauwkeurige robots van het Japanse Fanuc™. Hun CRX-serie zijn één van de weinige volwaardige industriële collaboratieve robots op de markt. Deze CRX cobots hebben hun sporen in de industrie al uitgebreid verdiend. Hun techniek en jarenlange ervaringswaarden lopen ver vooruit op andere cobotproducenten. Robuust en stof- en waterdicht, deze cobots zijn volwaardige robots. Maar wanneer heeft een cobot de voorkeur boven een robot?
We vertellen u er graag meer over: industriële robot of cobot automatiseringen

Collaboratieve robots, oftewel cobot, vinden steeds meer hun weg binnen de automatisering. Collaboratief houdt in dat ze over dusdanig veel sensoren beschikken dat ze veilig naast de mens kunnen werken om het repeterende werk over te nemen. De investering in een cobotoplossing is vaak snel terug verdiend, omdat ze snel (om) te programmeren zijn en weinig plek nodig hebben. Zo zijn werkstations als een UniFlex cobotstation zeer flexibel inzetbaar en eenvoudig om te programmeren voor andere werkzaamheden. Denk aan polijsten, schuren machine tending.
Belangrijk is wel dat de gehele robotarm collaboratief is, inclusief grijper.

We vertellen u er graag meer over: cobot automatiseringen

De smart industry oftewel industrie 4.0 is de meest recente stap in de weg naar meer prestaties en rendement in productie processen.
Vooral met de huidige krapte op de arbeidsmarkt helpt automatisering niet alleen de mensen met het uitvoeren van het werk. Het verlicht, ontzorgd en zal het aantal fouten reduceren. Maar ook het flexibel inspringen op de marktvraag en concurrerend te blijven zijn hoofdredenen om verregaand te automatiseren. De specialisten van Romias Robotics kunnen u in dat proces volledig ontzorgen. Van het formuleren van de oplossing, het op maat engineeren tot het installeren en integreren, wij zijn uw one-stop-partner in totale industriële automatiseringen. Zowel uw productie als interne logistiek automatiseren we met jarenlange ervaring en unieke oplossingen. Op weg naar een feilloos 24/7 productieproces!

De autonome revolutie binnen uw handbereik.

We komen graag in gesprek over
uw toekomst en rendement!