Fraunhofer Innovation Platform

Een optimaal productieproces is belangrijk om relevant te blijven voor je klanten en wendbaar te blijven in deze snel veranderende wereld. Maar de snelle marktontwikkelingen brengen ook uitdagingen met zich mee. Denk aan de schaarste in (logistiek) personeel, stijgende arbeidskosten, concurrentie van productie in lagelonenlanden of het snelle schakelen om relevant te blijven voor je klanten. Integratie van AGV’s en mobiele robots biedt oplossingen. En om je te helpen bij de eerste stappen organiseren Frauenhofer Project Center en Novel-T de workshop ‘Integratie van AGV’s en mobiele robots in de maakindustrie’. Hier nodigen we je graag voor uit. 

 

Wanneer: donderdagochtend 13 april

Tijd: 09.00 uur – 13.00 uur

Voor wie: Engineers, productie- en operations managers en (technisch) directeuren

Waar: Fraunhofer Innovation Platform For Advanced Manufacturing (Enschede)

Kosten: Gratis

Wat brengt de integratie van AMRs met zich mee? Workshop maakindustrie

OVER DE WORKSHOP

 

Het efficiënter inrichten van uw processen in combinatie met het automatiseren en digitaliseren van verschillende stappen biedt kansen. Integratie van AGV’s (automatisch geleide voertuigen) en mobiele robots leidt tot betere benutting van de productiefaciliteiten zonder toenemende belasting voor het personeel.

Maar hoe past men dit toe binnen bestaande processen? 
Welke systemen sluiten hierop aan?
Tegen welke obstakels loopt men aan?
En belangrijker, hoe lost men dit op?

 

Tijdens deze workshop gaan we aan de slag met de eerste stappen voor je bedrijf.  Wij van Romias Robotics zijn één van de sprekers die kennis en ervaring mogen delen over de toepassing van software en hardware van AGV’s en AMR’s (mobiele robots) in uw productie en logistieke processen.

 

Met behulp van experts gaat u in een ronde tafel setting op gestructureerde wijze aan de slag met de eerste stappen en mogelijkheden voor je bedrijf. Aan het eind van de workshop heeft u scherp welke kansen AGV’s en mobiele robots bieden voor uw processen, wat mogelijke knelpunten zijn en heeft u concrete handvatten om de eerste stappen te zetten.

Share this post

De autonome revolutie binnen uw handbereik.

We komen graag in gesprek over
uw toekomst en rendement!