Materiaal handling met AMR – autonome mobiele robots

Ontgrendel het verborgen potentieel van uw productie! De inzet van mobiele robot voertuigen brengen uw automatiseringsproces echt naar een mens-arm en continu proces.

Wij werken met de logistieke autonome robot voertuigen van OTTO Motors™. Als martkleider in AMR’s (autonome mobiele robots) kunnen OTTO-systemen mandjes, karren en pallets verplaatsen door uw gehele organisatie en daarmee de materiaalstroom 24 uur, zeven dagen per week garanderen. Een mens-arm en efficiënt proces waardoor u uw medewerkers op waardevollere taken kunt inzetten en uw rendement automatisch vergroot. Voor onze OTTO-systemen is geen aanpassing nodig aan de fabriekshal waar hij moet navigeren, de OTTO analyseert de omgeving met zijn sensoren en maakt real-time beslissingen over de te nemen route. We bieden voor de integratie van de OTTO-systemen verschillende oplossingen voor elke mate van complexiteit, van simpele routes tussen bijvoorbeeld productie en meetkamer tot aan volledige integratie met een Enterprise Resource Planning (ERP), Warehouse Management System (WMS) of Manufacturing Execution System (MES). Ook kan de OTTO geïntegreerd worden in onze automatiseringen of kunnen wij assisteren bij de integratie van OTTO-systemen in uw geautomatiseerde processen.

Bekijk onze autonome mobiele robots voor uw interne materiaaltransport

De beste software met verregaande IA voor een optimale inzet.

Met de huidige krapte op de arbeidsmarkt en steeds zwaardere concurrentie met de lagelonenlanden, wordt het steeds belangrijker te investeren in de efficiëntie en rendementen van uw productieprocessen.
Onze mobiele robots zijn voorzien van de meest innovatieve software, wat de voertuigen zeer intelligent maar ook schaalbaar qua inzet maakt. De on-board software en de Fleetmanager zorgen voor een hoge autonomie, perfecte localisering en onmiskenbaar zelflerend karakter

Wij vertellen u graag meer over de grote voordelen van een betrouwbare autonome vloot voertuigen, volledig geïntegreerd in uw workflow.
De complete range aan AMR mobiele robot voertuigen, biedt voor elke draaglast een oplossing van uw interne logistiek

De autonome revolutie binnen uw handbereik.

We komen graag in gesprek over
uw toekomst en rendement!