De volgende stap in robotisering van het 24/7 proces bij Trumpf. Een AMR (autonoom mobiele robot) voorzien van een automatisch warehouse.

IronMan – AMR mobiel warehouse

Trumpf Gerlingen heeft onlangs het IronMan systeem geïntegreerd. De door Romias ontwikkelde AMR warehouse applicatie voor de compact OTTO100 autonome mobiele robot, is een slim magazijn wat er voor zorgt dat elke station de juiste producten ontvangt op het juiste moment in het productieproces. Door dit vernunftig stukje engineering in software en hardware is door onze mensen een nieuwe stap gemaakt naar een volledig 24/7 geautomatiseerd mens-arm productieproces.

AMR OTTO 100 voorzien van een mobiel bevoorradingssysteem

IronMan Mobile Warehouse. Het slimme magazijn op een mobiele robot (AMR). Smart industry 4.0

De autonome mobiele robot ontvangt zijn opdracht vanuit het systeem om bij een machine producten op te halen. Hij dockt aan bij het dock van de toegewezen bewerkingsmachine. Hier worden de producten bij het inladen gescand en naar de volgende fase in de productie gebracht. Dit is veelal een andere bewerkingsmachine, waar de materialen ontladen worden en andere bakjes weer ingeladen om hun weg binnen de fabriek te vervolgen.

 

Hiermee is Trumpf steeds meer op weg naar een volledig  continu mens-arm productie proces. Deze slimmere toepassing in automatisering en robotisering  zorgt ervoor dat de machineparken steeds meer 24/7 onbemand kunnen produceren. 

 

De doelstelling van de Dark Factory zorgt voor een betere focus op kwaliteit, rendement en continuïteit. Constant innoverend, flexibel en met verbluffend korte levertijden. Dat is Trumpf door hun slimme benadering van workflows.

 

Meer weten over een op maat gemaakte unieke oplossing voor uw productie?

 


Bel ons gewoon of laat een berichtje achter!

Share this post

De autonome revolutie binnen uw handbereik.

We komen graag in gesprek over
uw toekomst en rendement!