OTTO 1200 - de sterkste compacte AMR

OTTO 1200 is een nieuwe topprestatie in de indrukwekkende vloot van de slimmere industriële AGV's. Deze nieuwe generatie autonome mobiele robots zijn, ondanks hun hoge snelheid, zeer veilig in dynamische omgevingen. De OTTO 1200 robotvoertuig is met  een draagvermogen van maar liefst 1.200 kg en nog geen meter breed de maatstaf voor de toekomst.

 

1.200 kg

payload (maximum)

Met zijn compacte formaat is dit autonome robotvoertuig niet te onderschatten! Met gemak vervoert hij ladingen tot 1.200kg veilig en snel.

1.5 m / s

snelheid (maximum)

Met een snelheid van 1.5 m/s is de OTTO 1200 mobiele robot in staat veilig in een dynamische omgevingen zijn ladingen te verplaatsen. De toonaangevende slimme software kan samenwerking met uw medewerkers onder de meest strenge veiligheidseisen garanderen.

910 mm

wielbasis

De OTTO 1200 is een uiterst compacte AMR met de capaciteit om zware lasten veilig met grote snelheid binnen de workflow te bewegen.

Dimensies 1200 mobiele robot:
1350 x 910 x 320 mm

De ultieme AMR mobiele robot van OTTO Motors. De compacte AGV is snel en krachtig

OTTO 1200 - ontdek de compacte power AMR

OTTO 1200 is de nieuwste innovatie binnen de industriële autonome mobiele robots (AMR). Robuust en voorzien van de laatste slimme software, biedt dit krachtige robotvoertuig de oplossing van het verhogen van uw productiecapaciteit in fabrieken en magazijnen.

Dimensies:
1350 x 910 x 320 mm

Flexibele fieldsets - uniek intelligent

Aanpasbare fieldsets voor veiligheid met hoge prestaties.
Uitgerust met unieke gepatenteerde technologie die de zichtbaarheid in de richting van de beweging verbetert, manoeuvreert OTTO 1200 snel om mensen en bochten heen.

De autonome mobiele robot is in staat dit in kleine ruimte te doen met de hoogste gemiddelde snelheid, zonder enige concessie aan veiligheid te doen.

Laat u overtuigen van deze uiterst slimme en compacte krachtpatser.

Robuust voor industriële zware omgevingen

Met een robuuste volledig metalen behuizing, schommelende ophanging en verbeterde aandrijflijn is OTTO 1200 ontworpen voor langdurige prestaties in de meest uitdagende omgevingen.

Het verfijnde ontwerp met een IP54-classificatie, biedt OTTO 1200 een superieure weerstand tegen stof en water."

Eenvoudig onderhoud voor maximale beschikbaarheid

Het intelligentie gelegenheidsladen van de slimme fleetmanager van OTTO,
in combinatie met de hoge kwaliteit automatische snelladers geven de autonome mobiele robots al een voorsprong in de markt.

Met tien jaar ervaring op het gebied van buitendienst is OTTO 1200 bewust ontworpen met een servicegerichte aanpak om de downtime te minimaliseren. Uitgerust met snel toegankelijke lades die het verwijderen van ladingen overbodig maken, maakt OTTO 1200 snel onderhoud mogelijk dat gemakkelijk door één persoon kan worden uitgevoerd."

De doordachte robuuste constructie van de OTTO 1200 autonomous mobile robot, zorgt voor een eenvoudig en snel toe te passen onderhoud, waardoor downtime tot een utlieme minimum beperkt wordt en u het meeste rendement uit uw voertuigen haalt.

Laat u overtuigen van deze uiterst slimme en compacte krachtpatser.

De autonome revolutie binnen uw handbereik.

We komen graag in gesprek over
uw toekomst en rendement!