Totaaloplossingen voor industriële automatiseringen

Met name in complexe omgevingen zijn snelle en flexibele veranderingen nodig om concurrerend te kunnen blijven produceren.

Romias Robotics realiseert innovatieve robotics oplossingen op maat, om autonoom de klok rond, 24/7, te kunnen produceren. Bij onze klantspecifieke robotiseringen blijft de mens echter altijd centraal staan. Niet alleen op het gebied van veiligheid en vitaliteit, maar ook de gebruikersvriendelijkheid en intelligentie van onze machine- en AMR-integraties. Onze meermaals onderscheiden software, de MI-besturingen laat de gebruiker zeer intuïtief werken met de robots, cobots en/of AMRs.
In een tijd waar het niet eenvoudig is aan mensen te komen op arbeidsmarkt, is de noodzaak voor automatiseren hoog en bieden onze oplossingen altijd de ideale samenwerking tussen mens en robot. Veilig, slim en effectief.

De meest gevraagde oplossingen zijn met name gericht op het overnemen van zwaar en repetitief werk in het beladen en ontladen van producten binnen uw bestaande machinepark. Maar onze automatiseringsoplossingen gaan veel verder dan dat…
Wij zijn in staat uw productieproces volledig te automatiseren van materialtransport, producthandling tot belading en ontlading van de machines.
Onze experts staan voor u klaar om met u samen te kijken welk pad het beste pad om (verder) te automatiseren. Romias heeft alles onder één dak, onze specialisten verzorgen u van advies, (pre-)engineering, bouw tot de uiteindelijke installatie en begeleiding van de ingebruikname.

Romias Robotics realiseert complete automatiseringsprojecten. Naast praktische werkzaamheden zoals het bouwen van besturingskasten en het assembleren van machines geven wij ook advies bij de aanschaf van machines en het onderhoudstraject.

Engineeringsdisciplines, zoals 3D constructietekenen, doorrekenen van belastingen, programmeren van machinebesturingen en veiligheidssystemen en het ontwerpen en digitaal tekenen van elektrische schema’s vallen daar onder.

Romias Robotics biedt deze disciplines ook als afzonderlijke diensten aan. Onze expertise op het gebied van productieautomatisering is voor veel klanten reden om ons naast automatiseringsvraagstukken ook in te schakelen bij algemenere productie vraagstukken, zoals:
  • Advies en begeleiding bij machine-aanschaf
  • Advies en begeleiding bij machineverhuizingen en het inrichten van machinepark
  • Het opzetten van productieprocessen
  • Werktuigbouwkundige en elektrotechnische projecten
  • Programmeerwerkzaamheden
  • Thermografisch onderzoek
Romias Robotics is een flexibele organisatie die snel in kan spelen op vragen uit de markt. Waar nodig werken we samen met partners of worden we door onze specifieke expertise door andere automatiseringsspecialisten bij projecten betrokken. Veel van onze projecten zijn dan ook onder geheimhoudingsvoorwaarden gemaakt, denk hierbij aan bijvoorbeeld toepassingen voor de aerospace en defensie.

De autonome revolutie binnen uw handbereik.

We komen graag in gesprek over
uw toekomst en rendement!