Namen robot Barduo zijn bekend!

Het is traditie bij Romias om elke Fanuc-robot die de werkplaats verlaat een naam te geven. Voor het barduo moesten nog twee namen gekozen worden. Tijdens de beurs, na het verkrijgen van een drankje konden bezoekers een keuze maken uit een tiental duo-namen of zelf een suggestie doen.

Tijdens de beurs zijn er leuke reactie op het barduo geweest. Dit duo bestaande uit twee Fanuc M10 robots verzorgde de drankvoorziening van de beursstand. In een vloeiend samenspel openende de ene M10 de koelkastdeur voor de andere M10 die het gewenste flesje uitnam. Het flesje werd over gepakt en gecorrigeerd in de grijper terwijl de bekerdispenser een beker voorbereide die uitgenomen werd. Nadat al samenwerkend het flesje werd geopend begon het inschenken. Tijdens het inschenken werden de bewegingen en versnellingen gesynchroniseerd wat een mooi schouwspel opleverde. De gevulde beker werd met een uitvoerband buiten de cel gebracht en het flesje netjes afgevoerd aan de achterzijde.

Op het touchscreen verscheen na de drankkeuze een poll voor de naam van het duo. Tom & Sherry deed het de eerste dag erg goed. Pils & Jilz en Snabbel & Kwabbel hadden een nek aan nek race totdat op de donderdag Hik & Simon een inhaalslag deed en de competitie achter zich liet met 32% van alle stemmen.

We zijn erg blij met de twee nieuwe namen en de naamstickers zijn in bestelling gezet. We danken iedereen voor zijn of haar stem!

Share this post

De autonome revolutie binnen uw handbereik.

We komen graag in gesprek over
uw toekomst en rendement!