+31 (0)547 388 599

Nederlands

Romias op TechniShow

19 januari 2018

Van 20 tot en met 23 maart vindt de TechniShow plaats in de Jaarbeurs Utrecht. De grootste en meest complete vakbeurs in de Benelux op het gebied van industriële productietechnieken, bewerking en verwerking van metalen, kunststoffen, toebehoren en hulpmiddelen.

Wilt u de huidige stand van de techniek zien en weten waar het in de toekomst naar toe gaat? Kom dan in contact met de experts van Romias in hal 10, stand 10.C040. Wij gaan graag met u in gesprek.

Registreer u gratis en voorkom lange wachtrijen tijdens de beurs. 

 

 

 

 


Romias op vakbeurs Vision, Robotics & Motion

06 juni 2017

Combineer de voordelen van de collaboratieve robot met de voordelen van de nieuwste generatie AGV's en ontdek de bijna onbeperkte mogelijkheden. Martijn Jansen (CEO Romias) vertelt er alles over tijdens zijn lezing op Vision, Robotics & Motion, dé vakbeurs voor industriële automatisering, welke plaatsvindt op 14 en 15 juni in het NH Conference Centre Koningshof in Veldhoven: http://bit.ly/2syKHBO

 


Basisschool De Talenter op excursie naar Romias

02 juni 2017

In het kader van de projectweek ‘Techniek Talent’ bracht Basisschool De Talenter uit Enter een bedrijfsbezoek aan Romias. Leerlingen uit de groepen 5 t/m 8 werden ontvangen en directeur Martijn Jansen liet hen spelenderwijs kennismaken met de techniek van robotica. Hoe leuk is het om Wally uit de gelijknamige Disneyfilm te ontmoeten? We hebben de kinderen laten zien wat er naast het inzetten van robotten in automatiseringsprocessen nog meer mogelijk is, van het automatisch doorprikken van een ballon tot het zelf tekenen van een kleurplaat. De verbazing was van de gezichten af te lezen. Een geslaagd bezoek, waarna de kinderen vol enthousiasme terug naar school gingen. 


Romias officieel distributeur OTTO Motors

17 mei 2017

ENTER – Romias BV is officieel distributeur van het merk OTTO Motors. OTTO Motors, onderdeel van Clearpath Robotics in Canada, ontwerpt en vervaardigt zelfrijdende voertuigen (SDV) voor de industrie, met het uiteindelijke doel het productieproces zo veel mogelijk mens-onafhankelijk te maken. 


Open dag ROC van Twente 2017

26 januari 2017

Geïnteresseerd in een toekomst in de robotica? Kom dan op 31 januari 2017 naar de open dag van het ROC van Twente en laat je een drankje serveren door ons barduo!


Ledenmagazine Rabobank Dichterbij Rijssen-Enter

05 december 2016

Afgelopen week is de vierde editie van het ledenmagazine van de Rabobank, Dichterbij Rijssen-Enter, uitgekomen. Romias staat hierin!