+31 (0)547 388 599

Nederlands

Romias in het Nieuws

Automatica Beurs Duitsland

28 juni 2016

Met het voltallige team van Romias hebben wij de Automatica beurs in Duitsland bezocht. Veel innovaties kwamen voorbij, onder andere de Cobots, welke veilig samenwerken met de mens zonder dat daarbij een afscherming nodig is.

Lees meer...


Ook werken bij de innovatiefste automatiseerder?

26 mei 2016

Romias is altijd op zoek naar enthousiaste mensen om haar team te versterken. Op dit moment hebben we vacatures voor een programmeur en werktuigbouwkundigen open staan. Interesse?

Lees meer...


De Technishow Aftermovie is gereed!

19 mei 2016

Op de TechniShow heeft Romias van dinsdag 15 t/m vrijdag 18 maart haar nieuwste innovaties gepresenteerd. Een van onze innovaties, onze Romias-MI, is naast genomineerd voor de Made in Holland Award ook winnaar van de Innovatie Award 2016. Om een impressie te geven van de beurs is hier de aftermovie!

Lees meer...


Technishow groot succes

24 maart 2016

De Technishow 2016 zit er weer op en we kunnen terugkijken op 4 succesvolle dagen. Met een totaal van 42.396 bezoekers en 420 exposanten, beide vijf procent meer dan vorig jaar, overtrof de Technishow de verwachtingen van zowel bezoeker als exposant.

Lees meer...


Romias grote winnaar op de technishow

24 maart 2016

Automatiseringsspecialist Romias heeft met de intelligente Romias-MI robotbesturing de 1ste prijs TechniShow Innovatie Award 2016 gewonnen.
De robotbesturing van Romias is bijzonder gebruiksvriendelijk en kan zonder voorkennis worden geprogrammeerd.

Lees meer...


Ontmoet Hik & Simon

23 maart 2016

Het is traditie bij Romias om elke Fanuc-robot die de werkplaats verlaat een naam te geven. Voor het barduo moesten nog twee namen gekozen worden. Tijdens de beurs, na het verkrijgen van een drankje konden bezoekers een keuze maken uit een tiental duo-namen of zelf een suggestie doen.

Lees meer...