+31 (0)547 388 599

Nieuws

De Brabantse Metaaldagen

25 maart 2019

De Brabantse Metaaldagen vinden plaats van 10 t/m 12 april 2019 in de Brabanthallen in ’s-Hertogenbosch. Dit gloednieuwe event is een unieke combinatie tussen vakbeurs en congres. Alles bij elkaar zullen zo’n 140 deelnemers een bijdrage leveren. 

Lees meer...


OTTO 1500 onthult schaalmodel

25 maart 2019

Solar Team Twente heeft in Hangar 10 op Vliegveld Twenthe het ontwerp van de nieuwe zonneauto, genaamd de RED-E, gepresenteerd. Het team neemt in oktober weer deel aan de tweejaarlijkse World Solar Challenge in Australië.

Lees meer...


Vacature WTB engineer

25 januari 2019

We bedenken, we ontwikkelen en we maken.

De markt voor industriële automatisering groeit en Romias Robotics groeit mee. Daarom zijn wij op zoek naar een ervaren werktuigbouwkundig engineer.

Lees meer...


Nieuwjaarsontvangst Koninklijk Paleis

17 januari 2019

Aan het begin van ieder jaar organiseren Hunne Majesteiten de Koning en Koningin een Nieuwjaarsontvangst. Dit jaar vond de Nieuwjaarsontvangst plaats op dinsdagmiddag 15 januari in het Koninklijk Paleis Amsterdam. Naast vertegenwoordigers van de Nederlandse overheid en maatschappelijke instanties, nodigen zij daarvoor ook een groep mensen uit die bijzondere aandacht verdient.

Lees meer...


Project Van Geenen

11 december 2018

Combinatie ambachtelijk en machinaal bewerken is goud.
Van Geenen Metaalfinishing is historisch gezien een loonbedrijf waar klanten materialen toeleveren om te laten bewerken. Sinds een aantal jaren heeft Van Geenen zich tevens ontwikkeld tot leverancier van het geheel; bewerking plus materiaal, waarbij geen standaard rvs producten geleverd wordt, maar rvs met een speciale finish. 

Lees meer...


Overlijdensbericht

27 september 2018

Op zaterdag 8 september is Bartus Slot op 77-jarige leeftijd overleden. Een man die een grote rol heeft gespeeld in de groei en het succes van ons bedrijf.

Bartus was aandeelhouder van Romias Robotics; een gewaardeerd, loyaal en deskundig vakman met veel ervaring en het hart op de goede plek. Zijn zakelijk inzicht en warme persoonlijkheid zullen wij erg missen.