Opening The Future – Aftermovie

Ter gelegenheid van de opening van haar nieuwe assemblagefaciliteit heeft Romias een robotevenement georganiseerd om bedrijven en partners in de branche een kijkje in de eigen keuken en toekomst van de industriële automatisering te geven.

“We kunnen terugkijken op een geslaagd evenement.” , aldus Martijn Jansen over het robotevenement dat Romias op vrijdag 12 juni voor genodigden en op zaterdag 13 juni voor het publiek heeft georganiseerd. “Op de vrijdag was er veel belangstelling voor onze integratie van autonome voertuigen en hebben we met de mensen uit de praktijk interessante discussies gehad.”

Tijdens het robotevenement heeft Romias de deuren geopend om een kijkje in de keuken te geven. “Veel bezoekers hadden geen idee hoe het automatiseren met behulp van robots in zijn werk gaat en we hebben dan ook veel nieuwsgierige bezoekers gehad.” , aldus Paul Langemeijer, software engineer bij Romias. “Tijdens de open dag op de zaterdag hebben we jong en oud kunnen laten zien wat er allemaal bij het ontwikkelen van robotsystemen komt kijken.” In de nieuwe assemblagehal van Romias waren robots te zien die gemakkelijk 350kg op konden pakken of die in gesynchroniseerde bewegingen de bezoeker konden voorzien van een drankje. Voor de kinderen was er een kleurwedstrijd met kleurplaten die voor het oog van de nieuwe generatie door een daarvoor ontwikkelde robotcel werden getekend.

In de aftermovie ziet u een aantal van onze robotcellen voorbij komen en is een mooie impressie van de lasershow opgenomen die de gasten door de geschiedenis loodst met als startpunt de stoommachine en als eindstation Industrie 4.0.

We kijken terug op een geslaagd evenement dat voor herhaling vatbaar is. We willen iedereen bedanken voor het bezoek en de leuke reacties. Het Romias-Team

Share this post

De autonome revolutie binnen uw handbereik.

We komen graag in gesprek over
uw toekomst en rendement!