Ontgrendel het verborgen potentieel van uw productie met AMR’s!

Materiaal handling met autonome mobiele robots zorgt ervoor dat uw investeringen in machine automatiseringen ook daadwerkelijk voor een continu proces zorgen.

Wij werken met de logistieke autonome robot voertuigen van OTTO Motors™.
Als marktleider in AMR’s (autonome mobiele robots) kunnen OTTO-systemen mandjes, karren en pallets verplaatsen door uw gehele organisatie en daarmee de materiaalstroom 24 uur, zeven dagen per week garanderen.

Een mens-arm en efficiënt proces waardoor u uw medewerkers op waardevollere taken kunt inzetten en uw rendement automatisch vergroot.
Voor onze OTTO-systemen is geen aanpassing nodig aan de fabriekshal waar hij moet navigeren. De OTTO analyseert de omgeving met zijn sensoren en maakt real-time beslissingen over de te nemen route.

We bieden voor de integratie van de OTTO-systemen verschillende oplossingen voor elke mate van complexiteit, van simpele routes tussen bijvoorbeeld productie en meetkamer tot aan volledige integratie met een Enterprise Resource Planning (ERP), Warehouse Management System (WMS) of Manufacturing Execution System (MES).
Ook kan de OTTO geïntegreerd worden in onze automatiseringen of kunnen wij assisteren bij de integratie van OTTO-systemen in uw geautomatiseerde processen.Welke autonome mobiele robot past bij uw materiaaltransport?

Ontgrendel de kracht van efficiëntie. Automatiseer uw materiaalbewegingen in uw productieproces of warehouse met AMR mobiele robots

De beste software met vergaande IA voor een optimale inzet.

Met de toenemende krapte op de arbeidsmarkt en een steeds groter wordende concurrentie met de lagelonenlanden, wordt het steeds belangrijker te investeren in de efficiëntie en flexibiliteit van uw productieprocessen.

Wij vertellen u graag meer over de grote voordelen van de OTTO AMR’s. OTTO staat bekend om hun AI gedreven intelligente software. Hiermee kunt u zeer schaalbaar uw intern transport gaan automatiseren met een zeer betrouwbare autonome vloot voertuigen, die snel en eenvoudig te integreren is in uw workflow.

De autonome revolutie binnen uw handbereik.

We komen graag in gesprek over
uw toekomst en rendement!