Specialisten in industriële robot oplossingen.

De automatiseringsoplossingen van Romias zijn geen standaardoplossingen. Onze mensen zijn in staat complexe en complete automatiseringsvraagstukken voor u op te lossen. Op maat gemaakte automatiseringen die slimmer en efficiënter zowel de diverse handelingen als het proces van uw productie meer rendement brengen.

Dit maakt uw productieproces flexibel en specialistisch, waardoor u continu op de vraag uit de markt kunt reageren. Onze automatiseringen zijn dus zeker niet alleen voor grote volumes en standaard producten, maar bieden binnen de aangegeven scopes altijd een 100% dekking van uw wensen in het proces.

Veel bedrijven hebben tegenwoordig nog het idee dat automatisering alleen interessant is bij grote volumes en standaard producten. De afgelopen jaren heeft vooral de maakindustrie veel geïnvesteerd in het standaardiseren van hun productieproces.

Hierdoor is Romias als bedrijf flink gegroeid, maar heeft zich altijd bezig gehouden met de volgende stap in het automatiseren van processen voor een hoger rendement. Zo hebben we ons ontwikkeld als specialist in variërende, kleine volumes en flexibele producties.

De huidige 24/7 economie vraagt steeds meer van uw productieproces en de communicatie tussen de verschillende softwareprogramma’s, maar ook de handelingen van uw medewerkers. Elke dag opnieuw bedenken en realiseren de engineers bij Romias slimmere oplossingen voor de industrie van de toekomst. Zodat u sneller, beter en met meer rendement kunt produceren. Samen vinden we de juiste weg naar de oplossing, zodat u beter kunt voldoen aan de vragen vanuit de markt, de krapte op de arbeidsmarkt kunt ondervangen en u concurrerend kunt blijven.
Elk project is uniek en wordt door ons met een frisse blik bekeken. Door deze benadering, naast onze jarenlange kennis en ervaring, krijgt de opdrachtgever precies wat hij wil hebben.
Daar is het team van Romias Robotics volledig op ingericht.

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor uw organisatie?
Neem dan eenvoudig contact op met één van onze experts.

Van klantspecifieke industriële automatiseringen , tot kant-en-klare cobotoplossingen. Romias is specialist in robotiseren en automatiseringsoplossingen
De projecten en oplossingen van Romias Robotics zijn zo specifiek en uiteenlopend, dat een overzicht niet eenvoudig te geven is. Download hier onze algemene brochure om een beeld te verkrijgen hoe wij u compleet kunnen ontzorgen in volledige automatisering van A tot Z.

Romias Robotics heeft al jaren ervaring in het realiseren van complexe automatiseringsprojecten. Hierdoor kunnen we snel de juiste oplossingen bieden voor de constante veranderende vragen uit de markt.
Naast praktische werkzaamheden zoals het bouwen van besturingskasten en het assembleren van machines geven wij ook advies bij de aanschaf van machines en het onderhoudstraject. Denk aan engineeringsdisciplines, zoals 3D constructietekenen, doorrekenen van belastingen, programmeren van machinebesturingen en veiligheidssystemen en het ontwerpen en digitaal tekenen van elektrische schema’s vallen daaronder.

Onze expertise op het gebied van productieautomatisering is voor veel klanten een reden om ons naast automatiseringsvraagstukken ook in te schakelen bij algemenere productievraagstukken, zoals:

  • Advies en begeleiding bij machine-aanschaf
  • Advies en begeleiding bij machineverhuizingen en het inrichten van machineparken
  • Het opzetten van productieprocessen
  • Werktuigbouwkundige en elektrotechnische projecten
  • Programmeerwerkzaamheden


Waar nodig werken we samen met partners of worden we door onze specifieke expertise door andere automatiseringsspecialisten bij projecten betrokken.

Daag onze experts uit met uw automatiseringsvraagstukken!
Wij hebben de oplossing...


Wij gaan zelden een vraagstuk uit de weg en zoeken een constante uitdaging om uw productie, sneller, slimmer en efficiënter te maken. Daar ligt onze passie.

Met al meer dan 15 jaar ervaring in de (internationale) maakindustrie en samenwerkingen met gerenomeerde machinefabrikanten als: Makino, Index, SafanDarley en Trumpf, weten we met onze high-end automatiseringen het verschil te maken in een productieproces.

Met Romias Robotics stapt u altijd op het juiste pad in slimmere processen en uw rendement voor te bereiden op de toekomst.


Het doel een volledig autonome productie. Veilig, betrouwbaar en flexibel 24/7.
Wij realiseren dit, door onder andere de meest intuïtieve en intelligente software besturingen, high-endsysteem integratie, kwaliteit robots en de meest intelligente en veilige AMR's in de markt.


Of het nu gaat om uw
intern transport en materiaal handling met mobiele robots of het
automatiseren van uw machinelijn of het
flexibel beladen van uw CNC machines, Romias Robotics heeft het allemaal in huis.

Uw betrouwbare partner voor een slimmere weg naar prestaties en een constante optimalisatie van het rendement.
Nu en in de toekomst!
We denken graag met u mee en maken automatisch dat stapje extra.

Dit is waarom automatiseren noodzakelijk is. Of nu AMR / mobiele robots, industriële robots of cobots de oplossing zijn, Romias Robotics kijkt graag met u naar de juiste oplossing van uw wensen.