Onze Romias-MI besturing software meest gebruikersvriendelijk.

 

De Award-winning Romias MI-besturing is zo intuïtief, dat helemaal geen robotkennis meer nodig is om de robot te programmeren. Iedereen kan binnen no-time de robot bedienen.

Door onze jarenlange ervaringen en expertise op het gebied van klantspecifieke productie-automatiseringen en productieprocessen zijn koploper op het gebied van software. We hebben meerdere Awards mogen winnen voor onze MI- besturing, die we constant doorontwikkelen.

De robotbesturing Romias-MI is dé logische volgende stap om het gebruikersgemak te verbeteren ten aanzien van het werken met robots. Want de Romias-MI besturing gaat verder dan de meeste besturingssystemen.
Voor het oplossen van simpele storingen bij complexe robotcellen, wordt de gebruiker helder aan de hand mee genomen door met eenvoudige keuzes de oplossing wordt bereikt. Hiermee wordt ook de effectiviteit van het robotsysteem verbeterd.

Maar Romias-MI gaat nog een stap verder door veel te investeren in de AI, waarbij het zelflerend vermogen en de ingebouwde intelligentie velen constant blijft verrassen. Met deze innovatieve zelflerende intelligentie willen we bewerkstelligen dat de robot een collega van de operators wordt en zijn taken vereenvoudigt.

De bediening is zo intuïtief dat iedereen er mee kan werken en niet wanneer de operator er niet is, ook de robot stiltstaat. Want we streven er naar dat de besturing alleen die softkeys en informatie toont die op dat moment van belang zijn. Ook worden alle foutmeldingen en vragen in gewoon de moerstaal van het bedrijf gesteld. Dus door het volgen van de door het systeem gestelde vragen kan iedereen de robot uit een eenvoudige storingen halen.

Met andere woorden software is leading zowel voor robotcellen als autonome mobile robots. De eindgebruiker zal altijd de integratie met de nieuwe automatisering eenvoudig een compleet nieuwe robotcel direct te bedienen.
Geroemd om zijn intuïtieve interface, is de hoge mate van gebruiksvriendelijkheid qua besturing en cel-aansturing zo veelzeggend dat een cel daardoor met minimale omsteltijden ook inzetbaar is voor kleine seriegroottes.

MI Besturing van Romias heeft meerdere awards ontvangen voor de eenvoud en gemak waarmee complexe automatiseringen bestuurd worden

We zijn dan ook trots op onze programmeurs, die inzien dat deze intelligentie in de software het proces bij de eindgebruiker . Bewegingen hoeven niet geprogrammeerd te worden, enkel hoeft de robot te weten dat hij van A naar B moet bewegen. Bij een storing kunnen dankzij de route-engine in de besturing de bewerkingen altijd veilig gestopt worden en hervat worden. De besturing berekent zelf de ideale weg bij een storing. 

Doet zich een simpele storing voor, dan gaat de besturing zelf op zoek naar een oplossing, zonder dat de operator hiervoor nodig is. Het systeem is zelflerend. Martijn Jansen: “De robot onthoudt de fouten en de oplossingen en in plaats van te stoppen, gaat de besturing zelf op zoek naar een oplossing.”

Meer weten? Neem gerust contact met ons op.

 

Romias MI-besturing wint de innovatie award voor hun besturingssoftware voor complexe klantspecifieke automatiseringen
De eenvoud en gemak waarmee complexe industriële automatiseringen bediend kunnen worden is door Romias MI-software gegarandeerd.
Romias wint wederom een innovatie award voor hun vernieuwende automatiseringsoplossingen!

De autonome revolutie binnen uw handbereik.

We komen graag in gesprek over
uw toekomst en rendement!