OEM Robotics voor Machinebouwers

Heeft u altijd al een (robot)automatisering bij uw machine willen leveren maar niet de kennis of productiecapaciteit in huis? Seriebouw inclusief workforce!

Uw klanten zullen steeds meer naar vragen, “kan er een automatisering aan de machine?”, waarom niet direct een machine in de catalogus volledig geautomatiseerd?
Door jarenlange samenwerkingen en ervaringen met wereldwijd gerenommeerde machinebouwers, zijn wij in staat uw machine ontwikkeling de volgende stap in prestaties te laten maken. Een fantastisch eindproduct geautomatiseerd volledig in uw eigen look & feel. De robot automatisering zal in volgens uw Corporate Identity voorschriften volledig in de juiste kleurstelling en uw logo’s naadloos integreren met de machine.

Onze projecten variëren van het bouwen van eenvoudige besturingen tot aan complexe robotinstallaties die naadloos met uw machines geïntegreerd worden. Hiermee biedt u uw opdrachtgevers de optie concurrerend in de markt te kunnen bewegen, met de gegarandeerde kracht van uw eindproduct, bewerkingsmachine.

Bekijk een aantal interessante projecten

Wij ondersteunen in het gehele traject ondersteunen of kunnen het uit uw handen nemen. Wij vinden het belangrijk om een lange relatie aan te gaan voor de volledige ontzorging van u als klant; u plaatst een order en wij leveren de automatisering just-in-time op uw locatie af op speciale transportframes. Dit hebben we de afgelopen jaren al met meerdere partijen succesvol voor elkaar gekregen. Indien gewenst worden projecten zo opgezet dat u of uw serviceafdeling geen specifieke kennis nodig heeft van de robots zodat u zelf u klanten kan blijven ondersteunen.

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor uw organisatie?
Neem dan contact op met één van onze experts.

Van idee, naar design.  Van prototype naar seriebouw

 

Het team van Romias Robotics bestaat uit een brede mix engineers van verschillende disciplines. Doordat we software-, mechatronica-, werktuigbouw- en electrotechnische engineers in huis hebben kunnen we het gehele traject naar het eindproduct en de seriebouw van het eindproduct realiseren.

Er zijn verschillende voordelen die machinebouwers zullen ervaren, wanneer we samen aan het werk gaan om OEM (Original Equipment Manufacturer) automatiseringen voor hun machines te bouwen.

Romias staat voor oplossingen op maat, ook al noemen we het de standaardbouw. Wij bedenken, ontwerpen en bouwen automatiseringssytemen, die precies zijn aangepast aan de specifieke behoeften van de machinebouwer. Waarbij we veelal rekening houden met mogelijke klantspecifieke wensen op deze high-end verspaningsmachines.
Alles om de gewenste grotere efficiëntie, betere productkwaliteit, hogere veiligheid en minder stilstand te bereiken.

Productiviteit

Door bepaalde processen en taken te automatiseren kunnen uw eindgebruikers hun totale productiviteit en output verhogen, meer rendement waardoor uw machines een hogere relatief hogere ROI hebben en steeds meer in staat zijn om 24/7 te draaien.

Service

In overleg kunnen wij uiteraard de ondersteuning en het onderhoud bieden voor de automatiseringssystemen die in uw machine geïntegreerd zijn. Want voor ons is het natuurlijk van belang dat uw machines overal optimaal werken.

Meerdere machines automatiseren

Hoe haal je het meeste uit je productie en de bijbehorende investeringen? Door de faciliteiten zo autonoom mogelijk te laten werken. Romias is hier al jaren in gespecialiseerd en laat uw machines samenwerken op de meest compacte ruimte, zodat het productieproces een zo constant mogelijke workflow wordt. Onze automatiseringsoplossingen bieden zelfs de mogelijkheid mobiele robots (AMR voertuigen) de cel te voorzien van het logistieke aspecten van (half)fabrikaten naar en van de machines.

 

Bestaande machinepark automatiseren

Veelal ontwikkelen we onze automatiseringstoepassingen per machinemodel zo, dat deze ook geplaatst kunnen worden bij reeds uitgeleverde machines. Bent u op zoek naar geïntegreerde automatiseringsmogelijkheden voor uw machines?

Laat hier een bericht achter en onze specialisten nemen direct contact met u op:

    Onderwerp:

    Seriebouw automatiseringen voor


    De autonome revolutie binnen uw handbereik.

    We komen graag in gesprek over
    uw toekomst en rendement!