OEM Robotics voor Machinebouwers

Heeft u altijd al een (robot)automatisering bij uw machine willen leveren maar niet de kennis of productiecapaciteit in huis? Seriebouw inclusief workforce!

Uw klanten zullen steeds meer naar vragen, “kan er een automatisering aan de machine?”, waarom niet direct een machine in de catalogus volledig geautomatiseerd?
Door jarenlange samenwerkingen en ervaringen met wereldwijd gerenommeerde machinebouwers, zijn wij in staat uw machine ontwikkeling de volgende stap in prestaties te laten maken. Een fantastisch eindproduct geautomatiseerd volledig in uw eigen look & feel. De robot automatisering zal in volgens uw Corporate Identity voorschriften volledig in de juiste kleurstelling en uw logo’s naadloos integreren met de machine.

Onze projecten variëren van het bouwen van eenvoudige besturingen tot aan complexe robotinstallaties die naadloos met uw machines geïntegreerd worden. Hiermee biedt u uw opdrachtgevers de optie concurrerend in de markt te kunnen bewegen, met de gegarandeerde kracht van uw eindproduct, bewerkingsmachine.

Bekijk een aantal interessante projecten

Wij ondersteunen in het gehele traject ondersteunen of kunnen het uit uw handen nemen. Wij vinden het belangrijk om een lange relatie aan te gaan voor de volledige ontzorging van u als klant; u plaatst een order en wij leveren de automatisering just-in-time op uw locatie af op speciale transportframes. Dit hebben we de afgelopen jaren al met meerdere partijen succesvol voor elkaar gekregen. Indien gewenst worden projecten zo opgezet dat u of uw serviceafdeling geen specifieke kennis nodig heeft van de robots zodat u zelf u klanten kan blijven ondersteunen.

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor uw organisatie?
Neem dan contact op met één van onze experts.

De autonome revolutie binnen uw handbereik.

We komen graag in gesprek over
uw toekomst en rendement!