OTTO Motors bij Slijptechniek Enter BV

SDV’s (Self Driving Vehicles) vinden met behulp van een zelflerende kaart en de nodige sensoren zelf hun weg in de productieomgeving. Tijdens een demonstratie bij Slijptechniek Enter liet Romias Robotics zien waartoe deze voertuigen in staat zijn. De OTTO 100, geschikt om maximaal 100 kg te vervoeren, wordt vooral gebruikt voor het transport van producten, bakken, magazijn laden en haspels binnen productieomgevingen. Hiermee biedt de OTTO 100 een oplossing om personeelskosten te besparen, levertijden te verkorten en processen te optimaliseren. SDV’s zijn in staat om daarbij logistieke taken over te nemen.

In onderstaande video wordt gedemonstreerd hoe de OTTO 100 bij Slijptechiek Enter wordt ingezet. De OTTO 100 wordt aangestuurd door een centrale fleetmanager en heeft de intelligentie om zelfstandig zijn eigen route te rijden om op de eindbestemming te komen.

De productiestroom wordt hierdoor geoptimaliseerd. De inzet van SDV’s zal een grote impact hebben op de efficiency in de metaal- en kunststofverwerkende industrie, een volgende stap in automatisering.

Share this post

De autonome revolutie binnen uw handbereik.

We komen graag in gesprek over
uw toekomst en rendement!