+31 (0)547 388 599

De OTTO 1500 is de grote broer uit de OTTO-familie en is met zijn grote laadcapaciteit breed inzetbaar binnen uw organisatie. De OTTO 1500 is er in verschillende uitvoeringen waarbij de verschillen zitten in de module bovenop het voertuig. Hier kan een liftsysteem, palletsysteem, rollerband, robotsysteem of een klantspecifieke module worden geplaatst.

Voor onze OTTO-systemen is geen aanpassing nodig aan de fabriekshal waar hij moet navigeren, de OTTO analyseert de omgeving met zijn sensoren en maakt real-time beslissingen over de te nemen route.

We bieden voor de integratie van de OTTO-systemen verschillende oplossingen voor elke mate van complexiteit, van simpele routes tussen bijvoorbeeld productie en meetkamer tot aan volledige integratie met een Enterprise Resource Planning (ERP), Warehouse Management System (WMS) of Manufacturing Execution System (MES). Ook kan de OTTO geïntegreerd worden in onze automatiseringen of kunnen wij assisteren bij de integratie van OTTO-systemen in uw geautomatiseerde processen.

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden van OTTO binnen uw organisatie? Neem dan contact op met een van onze experts.