+31 (0)547 388 599

Romias is bij veel beurzen en andere evenementen aanwezig waar we verschillende OTTO-applicaties laten zien. Hieronder is een samenvatting te zien:

Brabantse Metaaldagen

Bij de Brabantse Metaaldagen staan procesoptimalisatie en productieverbetering in de metaal- en maakindustrie centraal. Op de stand konden bezoekers zelf kennis maken met de OTTO voertuigen door middel van een Try-me demo. De bezoeker krijgt een tablet en mag de OTTO helemaal zelf instellen. 

 

AWL

Ter ere van AWL's 25 jarig bestaan is er een openingsevent georganiseerd waarin onze OTTO100 een hoofdrol speelde bij het visualiseren van de rode draad door de geschiedenis. De opening luidde de AWL Techdays in waarbij de OTTO 1500 met Fanuc Cobot de verschillende robotprocessen met elkaar verbond.

Slijptechniek Enter

Slijptechniek Enter is specialst in het vervaardigen en slijpen van gereedschappen voor de metaal- en houtindustrie. Een groot deel van de productie is gerobotiseerd en alleen de materiaalstroom binnen het bedrijf was nog een uitdaging. Onderstaande video laat zien hoe een OTTO100 de gehele logistiek van een productiebedrijf voor zijn rekening kan nemen.

Trumpf

Bij de presentatie van het "Smart Factory"-concept is een OTTO geïntegreerd om de materiaallogistiek tussen verschillende processen uit handen te nemen. Simpelweg vul de container en geef aan waar de OTTO het naar toe moet brengen.

Solar team University of Twente

Bij de presentatie van de nieuwe solarwagen van de universiteit Twente heeft de OTTO1500 voorzien in het transporteren van een schaalmodel van de wagen.

Technishow

De Technishow is een van de vooraanstaande beurzen in de productie-industrie waarbij verschillende OTTO-systemen laten zien wat ze kunnen. Er is interactie met de mens en met robots en we laten zien dat de verschillende zelfrijdende voertuigen geschikt zijn voor gebruik in een omgeving naast de mens.