Met tien jaar ervaring op het gebied van buitendienst is OTTO 1200 bewust ontworpen met een servicegerichte aanpak om de downtime te minimaliseren.

Maak kennis met de OTTO1200 de nieuwste generatie autonome mobiele robots

Ontdek de toekomst van autonome mobiliteit met OTTO 1200, de ultieme krachtpatser voor krappe ruimtes! Met zijn ongeëvenaarde prestaties verplaatst deze vernieuwende autonome mobiele robot moeiteloos zware ladingen in zelfs de meest uitdagende omgevingen, zonder concessies te doen aan veiligheid. De door OTTO gepatenteerde technologie  voor AMR voertuigen zorgt voor verbeterde zichtbaarheid en wendbaarheid, waardoor  de OTTO 1200 snel en veilig om mensen en obstakels heen navigeert.

Bovendien is OTTO 1200 gebouwd om te presteren in de zwaarste omstandigheden, met een robuuste, volledig metalen behuizing, schokdempende ophanging en een verbeterde aandrijflijn. 

Deze krachtpatser is zelfs IP54-gecertificeerd, wat betekent dat hij bestand is tegen stof en water.

Maar dat is nog niet alles!
Bij OTTO Motors hebben ze bij de ontwikkeling van hun nieuwe generatie autonome mobiele robots ook gedacht aan eenvoudig onderhoud. Want ze waren met hun intelligente gelegenheidsladen en de automatische snelladers al vooruitstrevend in productiviteitsoptimalisatie. Maar met snelle toegangslades, die het verwijderen van ladingen overbodig maken, is dit een aanvulling op de bestaande voorzieningen wat zorgt voor maximale uptime en minimaliseert kostbare downtime. 

Kies voor de toekomst en laat u inspireren door de OTTO 1200 of één van onze andere oplossingen in het automatiseren van uw logistieke processen of materiaal handling.


Pre-order de perfecte combinatie van kracht, slimme technologie en betrouwbaarheid.
Ontdek hoe onze automatiseringsoplossingen uw logistieke operaties naar een hoger niveau kunnen tillen.

Neem vandaag nog contact met ons op! Onze specialisten staan u graag te woord. Bel 0547 388 599.
Of kom langs voor een demo.

Ontgrendel een breed scala aan toepassingen met het vermogen om zware ladingen op pallets, rekken en bakken te verplaatsen.

Profiteer van de compacte afmetingen om materialen snel en veilig te verplaatsen, zelfs in de meest ruimtebeperkte omgevingen.

Voorkom vertragingen op kruispunten, in bochten en rond mensen met de gepatenteerde en industrie leidende adaptieve veldset-technologie

Share this post

De autonome revolutie binnen uw handbereik.

We komen graag in gesprek over
uw toekomst en rendement!