+31 (0)547 388 599

Wie zijn wij?

Productie-automatisering voor de metaal- en kunststofindustrie

Romias Robotics is een flexibele organisatie die reeds een groot aantal projecten heeft gerealiseerd, waarmee we zijn uitgegroeid tot een betrouwbare partner voor middelgrote tot grote bedrijven.

Wij ondersteunen bedrijven bij de productie-automatisering in de metaal- en kunststofbewerkende industrie, veelal met inzet van industriële robots. Naast ontwikkeling en realisatie van klantspecifieke automatiseringssystemen levert Romias Robotics ook een standaard robotcel.

Romias Robotics verzorgt het hele traject van consultancy en engineering tot aan de implementatie en oplevering. 

Een intensieve projectbegeleiding van concept- tot en met opstartfase is een sterk onderscheidende factor. Daarmee weet Romias Robotics bij haar klanten met succes en in korte tijd een werkende automatiseringsoplossing neer te zetten en de productierendementen te verbeteren.

Missie en visie

Romias Robotics wil met haar expertise op het gebied van productie-automatisering en productie-processen een bijdrage leveren in de efficiencyverbetering bij bedrijven in de metaal- en kunststofbewerkende industrie.

In onze visie hoort automatisering gepaard te gaan met een hoge mate van gebruiksvriendelijkheid qua besturing en cel-aansturing, zodat een cel met minimale omsteltijden ook inzetbaar is voor kleine seriegroottes.

Bij de ontwikkeling van haar automatiseringsoplossingen streeft Romias Robotics ernaar het proces zo veel mogelijk mens-onafhankelijk te maken.

Het team

Romias Robotics realiseert complete projecten. Naast praktische werkzaamheden zoals het bouwen van besturingskasten en het assembleren van machines geven wij ook advies bij de aanschaf van machines en het onderhoudstraject. 

Lees meer...


Onze partners

Op Europees gebied werken we samen met onze partners GIMA Machines en OTTO Motors. 

Lees meer...