+31 (0)547 388 599

Nederlands

Creër je eigen toekomst, voordat een ander het voor je doet.

Productie-automatisering voor de metaal- en kunststofindustrie

Romias is een flexibele organisatie die reeds een groot aantal projecten heeft gerealiseerd, waarmee Romias is uitgegroeid tot een betrouwbare partner voor middelgrote tot grote bedrijven.

Romias ondersteunt bedrijven bij de productie-automatisering in de metaal- en kunststofbewerkende industrie, veelal met inzet van industriële robots. Naast ontwikkeling en realisatie van klantspecifieke automatiseringssystemen levert Romias ook een standaard robotcel.

Romias verzorgt het hele traject van advies, engineering, assemblage, implementatie, gebruikerstraining en ondersteuning in de opstartfase.

Een intensieve projectbegeleiding van concept- tot en met opstartfase is een sterk onderscheidende factor. Daarmee weet Romias bij haar klanten met succes en in korte tijd een werkende automatiseringsoplossing neer te zetten en de productierendementen te verbeteren.

Missie en visie

Romias wil met haar expertise op het gebied van productie-automatisering en productie-processen een bijdrage leveren in de efficiencyverbetering bij bedrijven in de metaal- en kunststofbewerkende industrie.

In de visie van Romias hoort automatisering gepaard te gaan met een hoge mate van gebruiksvriendelijkheid qua besturing en cel-aansturing, zodat een cel met minimale omsteltijden ook inzetbaar is voor kleine seriegroottes.

Bij de ontwikkeling van haar automatiseringsoplossingen streeft Romias ernaar het proces zo veel mogelijk mens-onafhankelijk te maken.

Ontmoet Romias

Romias neemt deel aan diverse evenementen door het hele land. Hieronder staat een overzicht van de aankomende evenementen.

Technishow

Romias is te vinden op de Technishow in Utrecht. De Technishow 2018 zal plaatsvinden vanaf 20 t/m 23 maart 2018 te Utrecht.

 


Het team

Om complete projecten te kunnen realiseren beheerst Romias, naast praktische werkzaamheden zoals het bouwen van de besturingskasten en het assembleren van machines, engineeringsdisciplines, zoals 3D constructietekenen, doorrekenen van belastingen, programmeren van machinebesturingen en veiligheidssystemen en het ontwerpen en digitaal tekenen van elektrische schema’s .

Lees meer...


Verregaande Samenwerking

Romias kan snel inspelen op vragen uit de markt. In onze multidisciplinaire projecten werken we waar nodig vaak samen met verschillende partners.

Fanuc

Fanuc

Onze leverancier van hoogwaardige robots.

Slijptechniek

Slijptechniek Enter

Totaalleverancier op verspaningsgebied, specials en herslijpen.

Euromec

Euromec

Onze partner voor projecten in de houtbewerkende sector.

Schunk

Schunk

Specialist in grijp- en actuatoroplossingen.