Smart Industry, Industrie 4.0 en ook Smart Factory zijn termen geworden waar je als producerende organisatie niet meer omheen kunt. Als system integrator zijn wij gespecialiseerd in slimme klantspecifieke industriële automatiseringen. Wij realiseren met robots en software een mens-arm productieproces, geoptimaliseerd en flexibel zodat u zich kunt onderscheiden ten opzichte van de concurrentie.

Bij Romias denken we graag anders en in oplossingen die kloppen. We werken niet met standaard oplossingen, dit geeft ons de flexibiliteit, maar ook de kracht om voor onze opdrachtgevers ook daadwerkelijk de volgende stap in automatisering te zijn. Romias is de afgelopen jaren sterk gegroeid en blijft groeien. We bestaan momenteel uit een team van 30 vakidioten met passie voor automatisering. Naast ontwikkeling en realisatie van klantspecifieke automatiseringssystemen leveren we ook een standaard robotcel voor het laagdrempelig automatiseren van de kleinere machines.

Romias heeft de kennis en mensen in huis om het gehele traject van consultancy en engineering tot aan de implementatie en oplevering te verzorgen.

Begonnen in Enter aan de Fleuweweg en uitgegroeid naar een flexibele organisatie en een betrouwbare partner in industriële automatiseringen voor middelgrote tot grote bedrijven.
0
+
Jaren ervaring
0
+
Tevreden Klanten
0
+
Kopjes Koffie
0
+
Oplossingen

vISIE & MISSIE

Productieprocessen worden steeds complexer en meer geïntegreerd. Om aan de specifieke eisen voor kwalitatief betrouwbaar en herleidbaar 24/7 produceren te kunnen voldoen, is de automatisering van productieprocessen tegenwoordig een must.

Romias weet met haar intuïtieve automatisering het maximale rendement te halen uit elk productie- en logistiekproces, door de effectiviteit en productiviteit te verhogen. 

Bij de ontwikkelingen van onze automatiseringsoplossingen, streven wij er dan ook te allen tijde naar uw processen zo mens-arm mogelijk te maken.
Bedrijven voorzien van het maximale rendement binnen hun productie- en logistieke processen, door het verzorgen en implementeren van innovatieve automatiseringen en robotiseringen, welke bij hen past.

Romias is dé one-stop partner voor elke producent die lange termijn concurrerend wil zijn in zijn branche. Als totaalleverancier van toegankelijke en slimme innovaties binnen de industrie 4.0 zullen wij er constant naar streven het maximale rendement uit de productiviteit van de Nederlandse industrie te halen.

ONZE PASSIE IS UW RENDEMENT.
PROJECTEN
Romias Robotics realiseert complete projecten. Naast praktische werkzaamheden zoals het bouwen van besturingskasten en het assembleren van machines geven wij ook advies bij de aanschaf van machines en het onderhoudstraject.

Engineeringsdisciplines, zoals 3D constructietekenen, doorrekenen van belastingen, programmeren van machinebesturingen en veiligheidssystemen en het ontwerpen en digitaal tekenen van elektrische schema’s vallen daaronder.
Romias Robotics biedt deze disciplines ook als afzonderlijke diensten aan.

Onze expertise op het gebied van productieautomatisering is voor veel klanten reden om ons naast automatiseringsvraagstukken ook in te schakelen bij algemenere productie vraagstukken, zoals:

  • Advies en begeleiding bij machine-aanschaf
  • Advies en begeleiding bij machineverhuizingen en het inrichten van machinepark
  • Het opzetten van productieprocessen
  • Werktuigbouwkundige en elektrotechnische projecten
  • Programmeerwerkzaamheden
  • Thermografisch onderzoek
Romias Robotics is een flexibele organisatie die snel in kan spelen op vragen uit de markt.
Waar nodig werken we samen met partners of worden we door onze specifieke expertise door andere automatiseringsspecialisten bij projecten betrokken.

ONZE PARTNERS

Onze gewaardeerde internationale partners

De autonome revolutie binnen uw handbereik.

We komen graag in gesprek over
uw toekomst en rendement!