PALLETLIFT OTTO 1500 - AMR APPLICATIE

Standaard en klantspecifiek ontwikkelde applicaties om pallets met uw producten of materialen van en naar pick & drop stands te brengen. Deze stands zijn vaak in de workflow voorzien van een palletizer of robotarm. 

AMR palletlift OTTO1500 voor slim trasport van zware palletladingen met een mobiele robot

Optimaliseer uw interne logistiek en materiaal handling. Met de Palletlift topmodule voor de mobiele robots OTTO 750 en OTTO 1500 AMR’s automatiseert u het interne
transport van EU pallets. 

Deze standaard applicatie is specifiek ontwikkelt om met de AMR onder een P&D stand te rijden en de pallet er vanaf te tillen of er weer op te zetten.
Deze module garandeert een stabiele handling en transport van NA-formaat pallets. 

De AMR’s applicatie wordt door Romias volledig opgebouwd en ingesteld in de besturingssoftware, zodat het robotvoertuig volledig autonoom de pallets uit het pallet rack tilt en laat zakken om tussen de verschillende punten een snel en intelligent transport te verzorgen..

Pick and dock stand ten behoeve van een AMR voorzien van lift om europallets eenvoudig van A naar te B te verplaatsen.

We hanteren een standaard Pick & Dock stand voor de AMR’s van OTTO Motors. Deze kan pallets dragen tot  een gewicht van 1200kg.

De palletlift op de AMR kan onder de P&D stand dokken om een pallet te op te pakken door hem op te liften of af te leveren door met hoge stand lift te laten dalen.

Deze stand neemt relatief weinig ruimte in beslag en is zo geconstrueerd dat er eenvoudig meerdere naast elkaar kunnen worden gemonteerd.

Naast de standaard P&D stand voor EU pallet s en NA pallets, bouwen wij ook klantspecifieke P&D stands geheel naar het proces en in de gewenste uitstraling (mits conform de eisen voor de  sensoren van autonome mobiele robot)

 

Staging CartsMost Popular

BEKIJK DE MOGELIJKHEDEN

KLANTSPECIFIEKE PALLET LIFTS

VERTEL ONS UW SPECIFIEKE WENSEN

Wij komen graag met u in gesprek om samen de beste oplossing te ontwikkelen en realiseren!
Onze experts maken graag voor u het verschil om uw rendement te verbeteren.

Bel met 0547 388 599 of mail naar info@romias.nl

De autonome revolutie binnen uw handbereik.

We komen graag in gesprek over
uw toekomst en rendement!