Romias presenteert de MAC-1500

Romias Robotics is ook dit jaar weer exposant op de TechniShow, het grootste en meest complete platform voor de maakindustrie van de Benelux. Tijdens dit evenement presenteert Romias Robotics, distributeur van OTTO Motors, de MAC-1500.

Daarnaast willen we bezoekers inspireren met wat we voor de verspanende industrie kunnen betekenen op het gebied van robotautomatisering.

Met de MAC-1500 (Mobiel Autonoom én Collaboratief) zijn wij genomineerd voor de TechniShow Innovatie Award 2018 in de categorie commerciële innovatie. Deze collaboratieve robot is in staat zichzelf te verplaatsen naar de plek waar hij nodig is. Hij bepaalt hierbij zelf welke route hij neemt en kan zelfstandig om bewegende obstakels heenrijden. Verder maakt de MAC-1500 gebruik van de nieuwste collaboratieve technieken om een intrinsiek veilig systeem te garanderen die niet alleen naast, maar ook met de mens kan werken. Nauwkeurigheid is ook geen probleem, alle MAC-uitvoeringen zijn uitgerust met een visionsysteem dat de laatste onnauwkeurigheden kan compenseren.

Nieuwsgierig geworden? Wij gaan graag met u in gesprek. U vindt ons in hal 10, stand C040.

Share this post

De autonome revolutie binnen uw handbereik.

We komen graag in gesprek over
uw toekomst en rendement!