Romias wint wederom een innovatie award voor hun vernieuwende automatiseringsoplossingen!

Romias winnaar Innovation award 2020

Romias Robotics heeft met de OTTO Fleetmanager de ‘New Tech’ TechniShow Innovation Award 2020 gewonnen.

Hiermee valt Romias wederom in de prijzen met technische innovaties!  

De OTTO Fleetmanager is een softwareplatform dat naadloos geïntegreerd kan worden met de OTTO motors Self Driving Vehicles (SDV’s). Het platform zorgt voor een soepele integratie van SDV’s, waardoor SDV’s binnen een uur in bedrijf gebracht kunnen worden.

Het instellen van de OTTO Fleetmanager wordt geheel gedaan met een grafische NUI (Natural User Interface) die beschikbaar is op alle web-enabled devices zoals desktop pc’s, tablets en zelfs telefoons. Op de Fleetmanager kan direct een SDV worden bestuurd waarmee de omgeving gescand wordt. In real-time vormt de plattegrond zich op het scherm waarna de SDV in staat is om te navigeren.

OTTO Fleetmanager is naadloos aan te sluiten op de huidige logistieke structuur van elke bedrijf, waardoor een natuurlijke overgang kan worden gecreëerd van de huidige logistieke processen naar een logistiek proces aangestuurd door de Fleetmanager. Wanneer de logistieke processen complexer worden kan de Fleetmanager meegroeien. Met Fleetmanager krijg je de logistiek beheersbaar. Je weet als gebruiker altijd waar producten en materiaal zijn gebleven. Vertel Fleetmanager waar een product naar toe moet en het systeem regelt de rest. Je hoeft geen rekening te houden met het opladen van de accu’s, ook dit wordt door Fleetmanager geregeld zodat de vloot altijd in opperste staat van paraatheid is. Omdat de Fleetmanager van elke SDV weet waar hij is en waar hij naar toe gaat kan de routeplanning ook geoptimaliseerd worden. Een nauwe gang wordt bijvoorbeeld al door een SDV ontweken omdat een andere SDV daar eerder door heen rijdt. Wordt er een obstakel gedetecteerd wordt ook dit door de Fleetmanager aan elke SDV doorgegeven. Fleetmanager kan tientallen SDV’s aansturen en groeit dus mee met het bedrijf. Ook kunnen verschillende typen SDV’s van OTTO door dezelfde fleetmanager worden aangestuurd.

Data-driven

De Fleetmanager maakt het maken van data-driven beslissingen mogelijk doordat er veel procesdata verzameld wordt en real-time beschikbaar is. De Fleetmanager bevat verschillende business intelligence dashboards en analysetools om data te bekijken en rapporten te genereren. Al deze analyses kunnen gebruikt worden om gedegen beslissingen te maken op elk niveau binnen het bedrijf. Tevens is 24/7 monitorring op locatie en op afstand mogelijk om een up-time van 99,99% te bereiken.

Romias wint wederom een innovatie award voor hun vernieuwende automatiseringsoplossingen!

Share this post

De autonome revolutie binnen uw handbereik.

We komen graag in gesprek over
uw toekomst en rendement!