Oplossingsgericht teamwork met machinebouwers

Van  vraagstuk, naar oplossing. Het idee van de tekentafel, naar het prototype. Safan Darley zocht een compacter oplossing om de automatisering te integreren in haar kantbank machines.

Romias Robotics staat voor  innovatieve hi-end oplossingen, die een proces rendement en kwaliteit opleveren. Onze engineers hebben dan ook de kennis en passie om voor elk vraagstuk een slimme en passende oplossing te creëren, die net dat stapje verder gaat.

Veel leading machinefabrikanten vinden in ons ook een partner die meedenkt over het design, de kwaliteit en afwerking. Het succes van het geheel, zit hem in de details. Dit is waar wij trouw aan zullen blijven, want het oog voor detail is groot bij ons.

De vraag naar automatiseringen wordt steeds groter. Als fabrikant van kantbanken liep Safan Darley ook tegen een steeds groter wordende vraag vanuit de markt, met name om compacte machines met een grote mogelijkheid aan tools om platen te buigen en vormen. Met name de beperking in vierkante meters van het machineoppervlak in combinatie met de nodig snelheid en flexibiliteit, leidde ertoe dat de complete basis van de kantbank opnieuw geengineerd moest worden.

Safan Darley kantbank automatisering
Demonstratie kantbank automatisering Safan Darley Technishow 2016

Uw machinepark automatiseren?

Laat een kort bericht achter en één van onze specialisten neemt binnen 24 uur contact met u op.

Ook het logistieke gedeelte naar uw machine automatiseren? Er zijn verschillende mogelijkheden, slim en betrouwbaar.

Onze experts vertellen u graag meer: 0547 388 599

  Geautomatiseerde machines zijn preciezer en nauwkeuriger dan menselijke operators. Met  de software integratie van computergestuurde controles en precisiegereedschappen bereikt uw machinepark meer precisie, consistentie en kwaliteit in uw bewerkingsprocessen. Door het aanleveren van geautomatiseerde machines kunnen Safa Darley klanten met minimaal toezicht werken, waardoor zij de krapte op de arbeidsmarkt kun opvangen en hun werknemers zich op andere taken kunnen richten.

   

  Ook voor Makino en andere machinebouwers verzorgd Romias de automatiseringen.

  Deze standaardoplossingen zijn seriebouw en kunnen we de automatiseringsmodule aan de machine in grotere hoeveelheden bouwen dan de klantspecifieke oplossingen. Doordat we deze oplossing seriematig produceren, is er voor zowel de machinebouwer als de eindgebruiker een duidelijk voordeel.

  De autonome revolutie binnen uw handbereik.

  We komen graag in gesprek over
  uw toekomst en rendement!