OEM Robotics voor Machinebouwers

 

Heeft u altijd al een (robot)automatisering bij uw machine willen leveren maar niet de kennis of productiecapaciteit in huis? Seriebouw inclusief workforce!

Uw klanten zullen steeds vaker naar vragen, “kan er een automatisering aan de machine?”, waarom niet direct een machine in de catalogus die volledig geautomatiseerd is?
Door jarenlange samenwerkingen en ervaringen met wereldwijd gerenommeerde machinebouwers, zijn wij in staat uw machine ontwikkeling de volgende stap in prestaties te laten maken. Een fantastisch eindproduct geautomatiseerd volledig in uw eigen look & feel. De robot automatisering zal volgens uw Corporate Identity voorschriften volledig in de juiste kleurstelling en uw logo’s naadloos integreren met de machine.

Onze projecten variëren van het bouwen van eenvoudige besturingen tot aan complexe robotinstallaties die naadloos met uw machines geïntegreerd worden. Hiermee biedt u uw opdrachtgevers de optie concurrerend in de markt te kunnen bewegen, met de gegarandeerde kracht van uw eindproduct, bewerkingsmachine.

Romias verzorgt de robotcel automatisering van de Makino DA300 en Makino DA500

Klik op het Makino logo om uw DA300 of D500 met automatisering

Of het nu gaat om de aanschaf van een nieuwe Makino machine of het automatiseren van één of meerdere bestaande CNC machines. Wij verzorgen graag een robotcel als één geheel met de machine(s), volgens Makinovoorschriften.

 

Bekijk onze seriebouw OEM-automatiseringsprojecten

Wij ondersteunen u in het gehele traject of kunnen het u volledig uit handen nemen. Wij vinden het belangrijk om een lange relatie aan te gaan voor de volledige ontzorging van u als klant; u plaatst een order en wij leveren de automatisering just-in-time op uw locatie af op speciale transportframes. Dit hebben we de afgelopen jaren al met meerdere partijen succesvol voor elkaar gekregen. Indien gewenst worden projecten zo opgezet dat u of uw serviceafdeling geen specifieke kennis nodig heeft van de robots zodat u zelf uw klanten kunt blijven ondersteunen.

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor uw organisatie?
Neem dan contact op met één van onze experts.

De autonome revolutie binnen uw handbereik.

We komen graag in gesprek over
uw toekomst en rendement!