Heeft u altijd al een (robot)automatisering bij uw machine willen leveren maar niet de kennis of productiecapaciteit in huis?

Wij kunnen u in het gehele traject ondersteunen of het gehele project uit handen nemen. Op het eindproduct komt uw eigen merk te staan. Wij vinden het belangrijk om een lange relatie aan te gaan voor de volledige ontzorging van u als klant; u plaatst een order en wij leveren de automatisering just-in-time op uw locatie af op speciale transportframes. Dit hebben we de afgelopen jaren al met meerdere partijen succesvol voor elkaar gekregen. Indien gewenst worden projecten zo opgezet dat u of uw serviceafdeling geen specifieke kennis nodig heeft van de robots zodat u zelf u klanten kan blijven ondersteunen.

Projecten variëren van het bouwen van eenvoudige besturingen tot aan complexe robotinstallaties die naadloos met uw machine geïntegreerd worden.

Romias Robotics is specialist in klantspecifieke automatiseringsoplossingen. Uw wensen omgezet naar robot oplossingen en een hoger rendement BEKIJK

Standaardbouw

De autonome revolutie binnen uw handbereik.

We komen graag in gesprek over
uw toekomst en rendement!