MACHINES OP MAAT


Heeft u als machinebouwer altijd al een (robot)automatisering bij uw machine willen leveren maar niet de kennis of productiecapaciteit in huis gehad?

Wij kunnen u in het gehele traject ondersteunen of het gehele project uit handen nemen. Het eindproduct zal volledig de uitstraling van uw coporate identity hebben.

Wij vinden het belangrijk om een lange relatie aan te gaan voor de volledige ontzorging van u als klant; u plaatst een order en wij leveren de automatisering just-in-time op uw locatie af op speciale transportframes.
Dit hebben we de afgelopen jaren al met meerdere partijen succesvol voor elkaar gekregen. Indien gewenst worden projecten zo opgezet dat u of uw serviceafdeling geen specifieke kennis nodig heeft van de robots zodat u zelf u klanten kan blijven ondersteunen.

Projecten variëren van het bouwen van eenvoudige besturingen tot aan complexe robotinstallaties die naadloos met uw machine geïntegreerd worden.

DESIGNED BY ROMIAS

Steeds meer producenten van CNC-Draaibanken, CNC-Freesmachines en Kantbanken vinden de automatiseringsoplossing bij ons.

Zo kunnen Makino eindgebruikers, de extra automatiseringsstap maken naar nog meer efficiëntie. Romias gaat hier nog een stap verder want we kunnen niet alleen een volautomatische robotcel ontwikkelen, we automatiseren ook de automatische materiaal aan- en afvoer, door middel van mobiele robots (AMR die nieuwe generatie AGV's).

Al een Makino DA300 of DA500 staan en nu klaar om de stap naar een automatisering erbij te maken? Wij verzorgen het volledig in de stijl van Makino voor u.

Neem hier eenvoudig contact met onze Makino specialisten op.

UW FLEXIBELE PRODUCTIEPARTNER

De UniFlex is onze collaboratieve standaard robotoplossing die uitermate geschikt is in het be- en ontladen van je bewerkingsmachines. Vanwege het bedieningsgemak en breed instelbereik is de UniFlex zelfs bij kleinere series al interessant.

De Uniflex is onze collaboratieve standaard robotoplossing die uitermate geschikt is in het be- en ontladen van je bewerkingsmachines. Vanwege het bedieningsgemak en breed instelbereik is de UniFlex zelfs bij kleinere series al interessant.

De cobot heeft intuïtieve software waardoor het mogelijk is om snel en makkelijk zelf de cobot te programmeren. Om de robotarm een bepaalde route of handeling te laten uitvoeren, kan je hem gewoon bij de hand nemen, terwijl je de route vastlegt. Het programmeren van een robot is nog nooit zo eenvoudig geweest.

De Uniflex is in eerste instantie een universele multi-inzetbaar station, wat door de intuïtieve besturing praktisch direct inzetbaar is. Uiteraard is er ook de optie om de UniFlex klantspecifiek te verkrijgen met onze Romias-MI besturing. De Uniflex is voorzien van de CRX cobot van Fanuc, wat zich bewezen heeft als misschien wel de beste colloboratieve robots op dit moment. Standaard een handlingsgewicht van 20 kg en een robotbereik van 1418mm.

Ook hier kan naar wens gekeken worden de opties binnen de CRX-serie. De robot is voorzien van een OnRobot grijper, standaard 8 meegeleverde productmatrices en een besturingstablet.

Er zijn verschillende opties mogelijk om de Uniflex aan te passen aan je eigen wensen. er zijn zelfs OEM mogelijkheden. Neem contact met ons op voor een vrijblijvende offerte of meer informatie.

De autonome revolutie binnen uw handbereik.

We komen graag in gesprek over
uw toekomst en rendement!