Technishow groot succes

De Technishow 2016 zit er weer op en we kunnen terugkijken op 4 succesvolle dagen. Met een totaal van 42.396 bezoekers en 420 exposanten, beide vijf procent meer dan vorig jaar, overtrof de Technishow de verwachtingen van zowel bezoeker als exposant.

Hal 11, waar onder andere de automatiseerders zitten is altijd een drukke hal waar veel noviteiten te zien zijn. Op de stand van Romias werden drie robotcellen ten toon gesteld. Allereerst de vernieuwde Compact10 met de Innovatie Award winnende Romias-MI software was te bezichtigen. Deze compacte automatiseringscel is geschikt voor het handlen van producten tot 10 kg en heeft een verregaande ingebouwde intelligentie die de operator ondersteund daar waar nodig. Bij deze cel werd ook onze Romias-MM App gelanceerd, met deze mobiele App kunnen onze robotcellen 24/7 in de gaten gehouden worden.

Naast de Compact10 was dit de grote lancering van ons dynamische barduo waar bezoekers een drankje konden krijgen die op spectaculaire wijze werd bereid. Dit barduo is naast erg leuk ook een showcase van wat Romias allemaal kan. Alle hard- en software voor deze robotcel is door Romias zelf ontwikkeld.

Omdat het meerendeel van de automatiseringen die Romias maakt de wat grotere robots betreft hebben we in samenwerking met IHC Vremac uit Apeldoorn een deel van hun nieuwe cel kunnen laten zien. Deze cel wordt in de week na de technishow geplaatst. In de cel zat een Fanuc R2000 die tot 165kg kan handlen met grijperwisselsysteem en alle benodigde hardware.

Share this post

De autonome revolutie binnen uw handbereik.

We komen graag in gesprek over
uw toekomst en rendement!