UniFlex - bakery edition logo, Cobotoplossing voor de bakkerijen

DE HELPENDE HAND IN BAKKERSLAND

Op zoek naar een eenvoudige automatisering voor je banketproductie? Een collaboratieve robot die multifunctioneel inzetbaar is? Een cobot die kan taarten kan decoreren, vulling kan verzorgen of gewoon bakplaten kantelen en verplaatsen. Dan is hier de oplossing... de UniFlex - bakery edition!​

DÉ EXTRA HAND
IN BAKKERSLAND

Door de sterke samenwerking met gerenommeerde partners in de machine- en ovenbouw voor de bakkerijwereld, waarmee we industriële robotcellen hebben ontwikkeld en in Europa installeren, zijn we bij een brede range aan bakkerijen geweest.

Hier is een duidelijke behoefte aan het ook flexibel kunnen overnemen van repeterende werkzaamheden en het inzetten van de mensen op  meer specifieke taken, waar hun kennis en kunnen het verschil maakt.

Binnen de UniFlex-series, heeft de Bakery Edition specifiek voor de optimalisatie in banket en bakkerij, zijn eigen specialisten.

De cobot heeft het intuïtieve gebruikersgemak, waar Romias Robotics al meerdere awards mee heeft gewonnen. Zoals alle UniFlex modellen is de bakery edtion al snel rendabel voor het decoreren van banketproducten.

Maar de UniFlex kan nog veel meer! Alles wat je met één hand kunt doen, kan deze cobot van je overnemen.

Iedereen kan de UniFlex installeren en aan het werk zetten. Met een palletwagen zet je hem eenvoudig op zijn plek en om de robotarm een bepaalde route of handeling te laten uitvoeren, kan je hem gewoon bij de hand nemen, terwijl je de route vastlegt. Binnen een mum van tijd heb je je automatisering aan het werk bij de machine waar een extra handje gewenst is.

Neem contact met ons op voor een vrijblijvende offerte of meer informatie.
De cobot kant-en-klare automatisering, flexibel inzetbaar voor banket en bakkerijen.

UNIVERSEEL INZETBAAR

FLEXIBEL VOOR VELE WERKZAAMHEDEN

UniFlex-series, hoogwaardige universele flexibele robotisering

De autonome revolutie binnen uw handbereik.

We komen graag in gesprek over
uw toekomst en rendement!