De meest flexibele en toegankelijke cobot automatisering voor repeterende productie.

DE HELPENDE HAND IN PRODUCTIELAND

Op zoek naar een eenvoudige automatisering voor je draaibank?
Een collaboratieve robot die multifunctioneel inzetbaar is?
Een cobot die kan laden, ontladen, schuren, slijpen én polijsten?
Dan heb je jouw oplossing gevonden... de UniFlex!

ALS JE MET EEN SMARTPHONE OVERWEG KUNT, KUN JE DE UNIFLEX PROGRAMMEREN


Door de rijke ervaring in de maakindustrie met klantspecifieke automatiseringsoplossingen, hebben wij nu een kant-en-klare automatisering!

De cobot wordt veel ingezet voor machinebelading met het gebruikersgemak waar Romias al meerdere awards mee heeft gewonnen.
Door het bedieningsgemak en breed instelbereik, is hij ook bij kleine series al uiterst rendabel voor het be- en ontladen van je bewerkingsmachines.
Maar de UniFlex kan nog veel meer!

Alles wat je met één hand kunt doen, kan deze cobot van je overnemen.

Iedereen kan de UniFlex installeren en aan het werk zetten. Met een palletwagen zet je hem eenvoudig op zijn plek en om de robotarm een bepaalde route of handeling te laten uitvoeren, kan je hem gewoon bij de hand nemen, terwijl je de route vastlegt. Binnen een mum van tijd heb je je automatisering aan het werk bij de machine waar een extra handje gewenst is.

Er zijn verschillende opties mogelijk om de UniFlex aan te passen aan je eigen wensen. Er zijn zelfs OEM mogelijkheden. Neem contact met ons op voor een vrijblijvende offerte of meer informatie.

De UniFlex by Romias is de meest gewilde cobot oplossing voor het automatiseren van het beladen en ontladen van CNC-machines

UNIVERSEEL INZETBAAR

FLEXIBEL OOK VOOR KLEINE SERIES

COBOT DIENT DE MENS


Palletizers zijn een logische stap op het pad naar prestaties. Producten en verpakkingen worden met constante snelheid en een  gegarandeerde precisie op pallets gestapeld. Het UniFlex cobotstation is voorzien van een lift aangepast aan de wensen in stapelen. Daarnaast zorgt deze vorm van automatisering ervoor dat u uw eigen mensen ontlast van repetitieve en vaak niet-ergonomische werkzaamheden niet meer hoeven te doen en naast meer vitaliteit ook beter inzetbaar zijn op die plekken in het proces waar ze van meer waarde zijn.

Elke cobot kan zonder omheiningen flexibel en veilig naast de mens werken op bijna elke plek in de productie.

Neem de weg naar rendement en productiviteit met de UniFlex standaard automatiseringsoplossingen. Met de kwaliteit van Romias, vanuit jarenlange ervaring en expertise in het realiseren van klantspecifieke oplossingen  in compleze high-end automatiseringsvraagstukken.

Ook hier zijn mogelijkheden de palletizers te integreren in uw eigen huisstijl. Neem contact met ons op voor een vrijblijvende offerte of meer informatie.

EENVOUDIG ZELF PRODUCTIE AUTOMATISEREN

DOWNLOAD HIER DE BROCHURE VAN DE UNIFLEX

Direct een extra ploeg in dienst

De UniFlex serie by Romias biedt dé oplossing voor de krapte op de arbeidsmarkt. Het repeterende werk voert hij moeiteloos uit. Eén keer instrueren en niet langer kampen met een personeelstekort. Sterker nog de UniFlex heeft een ROI, die gemiddeld rond de 1,5 jaar ligt. Met de jarenlange kennis en ervaring van onze experts ben je gegarandeerd op de toekomst voorbereid.​

WAT ZIT ER IN DE KIST?

Fanuc CRX 10iA/L cobot

pendant:drag & drop besturing
bereik:1.418 mm
payload:10 kg
snelheid:1.000 mm/s


OnRobot grijper
standaard wordt de UniFlex geleverd met de 2FG7 parallelgrijper. Zowel een enkele als een dubbele grijper is mogelijk.
Onze experts kijken graag samen met je naar de werkzaamheden die je wilt automatiseren.

Flexibele Beladingstafel

matrix:8 stuks
l x b x h:120 x 80 x 90 cm
gewicht:385 kg

UniFlex - bakery edition

 

De UniFlex series, kant-en-klare cobot automatiseringen, biedt nu ook een cobotoplossing voor de foodindustrie. Met name de banketbakkers en bakkerijen.

De UniFlex bakery edition is compleet van hoogwaardig RVS met alle voorzieningen om eenvoudig repeterende werkzaamheden over te nemen,

UniFlex - bakery edition logo, Cobotoplossing voor de bakkerijen

De autonome revolutie binnen uw handbereik.

We komen graag in gesprek over
uw toekomst en rendement!