UW FLEXIBELE PRODUCTIEPARTNER

De Uniflex is onze collaboratieve standaard robotoplossing die uitermate geschikt is in het be- en ontladen van je bewerkingsmachines. Vanwege het bedieningsgemak en breed instelbereik is de Uniflex zelfs bij kleinere series al interessant.

De Uniflex is onze collaboratieve standaard robotoplossing die uitermate geschikt is in het be- en ontladen van je bewerkingsmachines. Vanwege het bedieningsgemak en breed instelbereik is de Uniflex zelfs bij kleinere series al interessant. De cobot heeft intuïtieve software waardoor het mogelijk is om snel en makkelijk zelf de cobot te programmeren. Om de robotarm een bepaalde route of handeling te laten uitvoeren, kan je hem gewoon bij de hand nemen, terwijl je de route vastlegt. Het programmeren van een robot is nog nooit zo eenvoudig geweest.

De Uniflex is er in twee uitvoeringen de eerste is uitgerust met een TM 12 robot uitgerust en de andere met een TM 14. De Uniflex TM 12 heeft een handlingsgewicht van 12 kg en een robotbereik van 1300mm. Bij deze variant kan de robotpositie worden gekozen: links, midden of rechts. De Uniflex TM 14 heeft een zwaarder uitgeruste robot met een iets kleiner bereik, 1100 mm, en kan hierdoor alleen in het midden worden uitgevoerd. Verder zijn de twee versies gelijk en voorzien van een Schunk Co-act grijper, standaard 8 meegeleverde productmatrices en een besturingstablet.

Er zijn verschillende opties mogelijk om de Uniflex aan te passen aan je eigen wensen. er zijn zelfs OEM mogelijkheden. Neem contact met ons op voor een vrijblijvende offerte of meer informatie.

TM 12

TM 14

BE- EN ONTLAADT JE BEWERKINGSMACHINES EENVOUDIG IN SAMENWERKING MET EEN COBOT DAAR WAAR JE HEM NODIG HEBT.

De autonome revolutie binnen uw handbereik.

We komen graag in gesprek over
uw toekomst en rendement!